24 – 28/10 ŠP 2

AHORA y AQUÍ!.

* Španelština 2* superlearningová tvořivá dílna

                5-denní intenzívní kurz pro velmi mírně pokročilé

Volné pokračování 5-denní „španělštiny 1“. Zaměřeno na znovuaktivaci základů jazyka pro dorozumění, oprášení a rozšíření slovní zásoby o pár set slov, rozšíření a upevnění gramatiky zábavnou formou. Vedeno ve velice podobném duchu jako předchozí kurz (sugestopedie + škola hrou, zážitkové metody, navazování na mnemotechnické pomůcky, další hudební hity, relaxace).

Součástí kurzu je opět aktivizační nahrávka, namluvená rodilou Katalánkou, pojistka, díky které si každý může vše „doaktivizovat“ případně i po letech, např.před cestou do španělsky mluvících oblastí znovuaktivovat a také si naposlouchat orig. španělskou výslovnost.

Krom hlavní náplně je v plánu aktivní odpočinek, ochutnávky vín a tapas + recepty, španělský tanec Sardana corta, hry ve španělštině, apod.

(Účastnit se samozřejmě můžete i pokud jste nebyli na „Španělštině 1“ )

Sebou: pohodlné oblečení, převky, deku a láhev vína ze španěl.mluvících proveniencí /nepovinné/

Termín: 24-28/10 (čt-pondělí/st.svátek) první den zač.v 10h, ostatní dny 9-19.30 +  večerní nepovinný program

Cena: 5700,- zahrnuje 50h výuky, učební pomůcky, ochutnávky, tapas, aktivizační CD nahrávku s celým textem + CD písně z kursu

Místo konání: Praha (místo bude upřesněno)

Kurz vede: Petr Vladyka + 1

Přihlásit se na akci je již možné pouze jako náhradník, je zcela zaplněn.

Přihláška je platná pouze se zálohou 800 Kč. Po převedení zálohy jste automaticky zapsáni na seminář a s vaší účastí se počítá. V týdnu před seminářem obdržíte podrobnější informace (co sebou apod.) s mapkou a přesnou adresou, není-li uvedena na webové stránce. Nepřijde-li vám po odeslání přihlášky automatická odpověď s pokyny o záloze apod, kontaktujte mne prosím (vladyka1@volny.cz)